Op 19 april 2018 werd de praktijk Zonne Kracht Energie opgericht door Iwan Slabbers. Datzelfde jaar in September 2018 is hij begonnen met zijn Chakra Therapeut Opleiding om zijn wijsheid en zijn inzichten extra te verbreden. Dit zorgde er voor dat dit de nieuwsgierigheid van zijn vriendin Michelle aanwakkerde en is daarna ook met de opleiding voor Chakra Therapeut begonnen.

Ondertussen zijn wij samen gegroeid en zijn we onze studie voor Chakra Therapeut (Module 3) aan het afronden. De diploma’s voor Module 1 en 2 hebben we al op zak. Bij het afronden van Module 4 kunnen we ons een volledig gecertificeerd Chakra Therapeut noemen en kunnen we voor een veel breder publiek te dienst staan met de opgedane kennis en inzichten.

Zonne Kracht Energie staat nu al in dienst van de mensen met onze workshops en behandelingen die we verzorgen. Door de studie breiden we steeds meer uit om mensen zo goed mogelijk te helpen. Zo hebben we al een workshop ontwikkeld voor mensen met een burn-out/ depressie.

Je bent bij ons aan het juiste adres. We gaan samen met jou op zoek naar je eigen ik. Nader bekijken waar de blokkades liggen en deze oplossen door middel van inzichten met een gesprek in combinatie met een energetische behandeling. 

Ook kunt u terecht bij ons voor handmassage, energetisch massage/ behandeling, coaching en kaartlezen. Kaartlezen kan door middel van Tarot, Lenormand of Orakelkaarten.

We willen wel benadrukken dat we geen psycholoog of dokter zijn maar de problemen op een andere manier benaderen en aanpakken. 

De meeste problemen komen uit de psyche van de mens. Hoe staat deze in het leven, wat heb ik meegemaakt in het verleden? Doordat mensen blijven hangen kunnen ze niet vooruit, ze vergeten zichzelf en raken zichzelf kwijt. Daar kan onze coaching mee helpen. Er gaat een wereld voor je open, je zal je sterker voelen en je weg terug vinden naar je eigen ik en deze omarmen met liefde. Mensen zijn sterken dan ze in de gaten hebben.

Over ons:

Iwan Slabbers: Bezig met de opleiding Chakra Therapeut en is in zijn vrije tijd ook wandel begeleider.

Michelle de Koning: Samen met Iwan ook bezig met de opleiding Chakra Therapeut. Ze heeft ook nog een bedrijf die Grafisch Vormgeven en DTP (denk aan website, logo’s, flyers etc.) voor bedrijven verzorgd. Kijk voor meer info op: www.tanoeki.nl.

Info over de praktijk:

Voor het maken van een afspraak of te reserveren voor de workshop kunt u mailen naar zonnekrachtenergie@gmail.com of bellen (in de avond uren na 18:00 uur) met 06-81202404. 

Er kunnen afspraken gemaakt worden in de avond uren of zaterdag overdag.

Wat kan je verwachten? Alles wat je niet verwacht!

Energetisch Massage

Kaartlezen

Coaching

Energetische behandeling

Handmassage

Reinigen van Aura

Workshop Burn-out/ Depressie