Intuïtieve behandeling onder leiding van mijn Spirit Drum. (NIEUW!)De klanken van de Spirit Drum resoneren op je lichaam waardoor blokkades kunnen oplossen. Samen met onder andere hand opleggingen en drukpunten komt deze uniek behandeling tot stand. Er word speciaal gekeken wat iemand nodig heeft en daar stem ik mijn behandeling op af. Dus iedere behandeling is anders en persoonlijk. 

Ervaar weer rust in je leven, verbeter je levenskwaliteit en leer ontspannen. Ik geef je inzichten om weer balans te vinden in het leven. Krijg je emoties weer onder controle, krijg weer ruimte in je hoofd, verminder stress en spanningen in het lichaam en verbeter de natuurlijke weerstand van het lichaam.

Ervaar weer rust in je leven, verbeter je levenskwaliteit en leer ontspannen. We proberen je te helpen weer balans te vinden in het leven. Krijg je emoties weer onder controle, krijg weer ruimte in je hoofd, verminder stress en spanningen in het lichaam en verbeter de natuurlijke weerstand van het lichaam.

Wanneer er blokkades in de energiestroom ontstaan kan dit zich uiten in lichamelijke of psychische klachten. Bij een energetische behandeling wordt de energie in het lichaam in balans gebracht. Dit wordt gedaan door de handen op weloverwogen plaatsen op je lichaam te leggen. Het zelfhelende mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd, hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie beter door je lichaam stromen. De behandeling kan zittend of liggend gedaan worden.

Welke klachten kan je ermee behandelen?

Problemen met slapen, constant piekeren, extreme emotie wisselingen, te kort aan energie, niet lekker in je vel, chronische vermoeidheid en stress zijn een paar voorbeelden waar de energetische behandeling mee kan helpen.

Een consult en/of behandeling bij Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie dient als aanvulling/ondersteuning en is géén vervanging van de reguliere geneeswijzen.