in 2016 ben ik begonnen als wandelbegeleider. Het was een sport om steeds een andere route te maken, daar lag mijn passie. We breiden dit nu uit naar een spirituele wandel coach.

Wat kan je verwachten?

We gaan de natuur in om tot onszelf te komen en om de rust in onszelf te creëren. De routes varieert tussen de 2 en 6 km door een gevarieerd landschap. Om tot inzichten te komen hoeven we niet eindeloze kilometers te maken, we bewust worden van je eigen ik. Tijdens de wandeling komen er gesprekken op gang en je krijgt inzichten. Deze inzichten geven jou handvatten die het gemakkelijker maakt om te herstellen. 

We zijn overhit, onze lat ligt veel te hoog. We gaan maar door en door en walzen maar over ons eigen hart en gevoelens heen om je te bewijzen. Jezelf bewijzen is niet meer nodig. Je mag je gewoon laten zien wie je echt bent, een mooi cadeau voor jezelf. Iedereen is een bijzonder mens met een mooie gave. Door de druk van de maatschappij hebben vele zich nog niet ontdekt of ontwikkeld. Ga op zoek naar je eigen ik en verander naar de positieve zin.

De natuur is het mooiste geschenk wat er is. Deze is enorm fascinerend en veranderd altijd elke seconde van de dag. Alleen beseffen veel mensen dit niet. Laat je gedachten gaan, even niet nadenken (prakkeseren) en terugkomen tot jezelf. Door te wandelen komt er weer ruimte in je hoofd, waardoor de puzzelstukjes op zijn plaats gaan vallen. Je voelt je na zo’n wandeling in de natuur een stuk lichter. De sleutel van jouw lichaam heb je in eigen handen. Wij gaan je proberen te helpen deze sleutel te vinden.

Wij bieden de mogelijkheid dit individueel of als groep te ondernemen. Je kan je eventueel ook aanmelden voor de maandelijkse Mindfulness Wandeling. Kijk bij onze blog voor extra informatie.

Een consult en/of behandeling bij Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie dient als aanvulling/ondersteuning en is géén vervanging van de reguliere geneeswijzen.