Op 19 april 2018 werd de Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie opgericht door Iwan Slabbers. Datzelfde jaar in September 2018 begon hij zijn Chakra Therapeut Opleiding om zijn wijsheid en zijn inzichten extra te verbreden. Dit wakkerder de nieuwsgierigheid van zijn collega Michelle aan en toen is zij ook met de opleiding voor Chakra Therapeut begonnen.
Beide hebben de opleiding van 3 jaar succesvol afgerond en gebruiken deze kennis in de praktijk en groeien nog elke dag verder om deze wijsheden en kennis te verbreden.

Op 19 april 2023 bestond de praktijk 5 jaar en was er de opening van de splinternieuwe praktijkruimte in Vaesrade (Nuth).

Wat doen wij?

Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie staat nu al in dienst om de mensen te helpen. Met onze consults, workshops en behandelingen proberen we de mensen zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn nog steeds onze kennis aan het uitbreiden. Er zijn nog een aantal plannen om de praktijk uit te breiden. Dit gebeurd via extra studie en de ervaring die we ontvangen bij het helpen van mensen. Onze laatste ontwikkeling is bijvoorbeeld de nieuwe workshop om mensen te helpen met burn-out en depressie.

De meeste problemen komen uit de psyche van de mens. Hoe staat deze in het leven, wat heb ik meegemaakt in het verleden? Doordat mensen blijven hangen kunnen ze niet vooruit, ze vergeten zichzelf en raken zichzelf kwijt. Daar kunnen wij u mee helpen. Er gaat een wereld voor je open, je zal je sterker voelen en je weg terug vinden naar je eigen ik en deze omarmen met liefde. Mensen zijn sterken dan ze in de gaten hebben.

Samen gaan we op zoek naar je eigen ik, even stil te staan bij jezelf. Constateren waarom je bepaalde klachten hebt en geven we inzichten en tips deze op te lossen. Deze blokkades oplossen! Dit kan door middel van een gesprek bij een consult of een van onze andere behandelingen.

Ook kunt bijvoorbeeld bij ons ook terecht voor Jadesteen-massage. Dit is een bijzondere massage; deze heeft een hele zachte aanpak maar met zeer met diepe uitwerking, speciaal voor mensen met spierklachten, fibromyalgie, rug klachten, ontstekingen.
Of misschien wil je liever een stukje liefde aan je geven met een Edelstenen-massage met Rosenkwarts of een ontspannende handmassage, energetisch-massage/ behandeling. Of tot inzicht komen met een van onze readings of workshops. Wij staan voor je klaar!

Ons Team:

Iwan Slabbers: In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen en de natuur, fotografie (fotoshoot) Boeken en gedichten schrijven. Deze zullen af en toe verschijnen op Facebook en de website Blog. Handboogschieten, Super

Michelle de Koning: Van origine een Grafisch Vormgeven en DTP’er, ze heeft haar eigen bedrijf en werkt als zzp voor verschillenden mensen en bedrijven. Ze ontwerpt onder andere logo’s, maakt visitekaartje, menukaarten, flyers, etc. Kijk voor meer info op: www.tanoeki.nl.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of te reserveren voor de workshop kunt u mailen naar zonnekrachtenergie@gmail.com  

Wat kan je verwachten? Iedere behandeling wordt afgestemd op de klant

Een consult en/of behandeling bij Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie dient als aanvulling/ondersteuning en is géén vervanging van de reguliere geneeswijzen.