Wat kan je verwachten?

Wandel Coach is een nieuw begrip; de tocht zit onderweg vol met opdrachten, oefeningen, vragen en een gesprek met de coach om meer inzicht te geven en handvatten te krijgen om sterker te komen staan in de maatschappij.

We gaan de natuur in om tot onszelf te komen en om de rust in onszelf te creëren. De routes varieert tussen de 2 en 6 km door een gevarieerd landschap. Om tot inzichten te komen hoeven we niet eindeloze kilometers te maken, om bewust te worden van je eigen ik.

We zijn oververhit, onze lat ligt veel te hoog. We gaan maar door en door en walzen maar over ons eigen hart en gevoelens heen om je te bewijzen. Jezelf bewijzen is niet meer nodig. Je mag je gewoon laten zien wie je echt bent, maar dat is moeilijk, de coach gaat jouw hierbij helpen. een mooi cadeau voor jezelf. Iedereen is een bijzonder mens met een mooie gave. Door de druk van de maatschappij hebben vele zich nog niet ontdekt of ontwikkeld. Ga op zoek naar je eigen ik en verander naar de positieve zin.

De natuur is het mooiste geschenk wat er is. Deze is enorm fascinerend en veranderd altijd elke seconde van de dag. Alleen beseffen veel mensen dit niet. Laat je gedachten gaan, even niet nadenken (prakkeseren) en terugkomen tot jezelf. Door te wandelen komt er weer ruimte in je hoofd, waardoor de puzzelstukjes op zijn plaats gaan vallen. Je voelt je na zo’n wandeling in de natuur een stuk lichter. De sleutel van jouw lichaam heb je in eigen handen. Wij gaan je proberen te helpen deze sleutel te vinden.

Wij bieden de mogelijkheid dit individueel of als groep te ondernemen.