Beleef de helende werking van de Jadesteen

De Jadesteen geeft een extra dimensie aan het masseren met warme stenen. De jadesteen brengt al vele eeuwen balans en harmonie in ons lichaam. Het is bekend dat deze steen echte liefde aantrekt. Wanneer deze zeer krachtige steen gebruikt wordt met massage is Jade een beschermende steen die helpt de pijn in het lichaam (onder ander andere veroorzaakt door stress) te verlichten en helpt het bij het afvoeren van de aanwezige gifstoffen van het lichaam. Het versterkt het lichaam en geeft een boost aan het natuurlijke afweersysteem. De massage geeft een andere, positieve kijk in het leven.

Hoe gaan wij te werk
De stenen zijn met zorg en liefde uitgezocht, worden een paar uur voor de behandeling opgewarmd voor een optimale en ontspannende beleving. De stenen worden samen gebruikt met opgewarmde massageolie.

Waar kan het ondersteuning aan geven
Deze massage is uniek en kan niet vergeleken worden met bijvoorbeeld een hotstone massage. Boek nu je afspraak en beleef de unieke ervaring van een Jadesteen massage. Je zal versteld staan wat dit met jou (ook op langer termijn) met je doet.

Voor de eerste behandeling vragen wij u een intake formulier in te vullen om te bepalen of Jadesteen massage een goede en passende keuze is. Deze zal na het maken van de eerste afspraak naar u toe gezonden worden. Graag dit formulier invullen en mee nemen naar uw eerste afspraak.

Een consult en/of behandeling bij Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie dient als aanvulling/ondersteuning en is géén vervanging van de reguliere geneeswijzen.