Intuïtieve Energetische Sound Healing

NIEUW!) Geiten drum, waterbuffalo drum, chapaka, rainmaker, belletjes, schelpen.

De klanken resoneren op je lichaam waardoor blokkades kunnen oplossen. Samen met onder andere hand opleggingen en drukpunten komt deze uniek behandeling tot stand. Er word speciaal gekeken wat iemand nodig heeft en daar stem ik mijn behandeling op af. Iedere behandeling is anders en persoonlijk. 

Ervaar weer rust in je leven, verbeter je levenskwaliteit en leer ontspannen. Ik geef inzichten om balans te vinden in het leven. Krijg je emoties weer onder controle, krijg weer 

ruimte in je hoofd, verminderd stress en spanningen in het lichaam en verbeter de natuurlijke weerstand van het lichaam.

Wanneer er blokkades in de energiestroom ontstaan kan dit zich uiten in lichamelijke of psychische klachten. Bij een Intuïtieve Energetische Sound Healing wordt de energie in het lichaam in balans gebracht. Dit wordt gedaan met instrumenten en door handen op weloverwogen plaatsen op je lichaam te leggen. Het zelfhelende mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd, hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie beter door je lichaam stromen. De behandeling kan zittend of liggend gedaan worden.

Welke klachten kan je ermee behandelen?

Problemen met slapen, constant piekeren, extreme emotie wisselingen, te kort aan energie, niet lekker in je vel, chronische vermoeidheid en stress zijn een paar voorbeelden waar de energetische behandeling mee kan helpen.

Een consult en/of behandeling bij Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie dient als aanvulling/ondersteuning en is géén vervanging van de reguliere geneeswijzen.