Hoe krijg ik meer grip op mijn Burn-out en/of Depressie?

Het is een veel voorkomend probleem. Wil jij ook nieuwe inzichten krijgen? Je klachten kunnen verminderen? Of zelfs verhelpen?

Bij Zonne Kracht Energie ben je aan het juiste adres. We gaan terug op zoek naar jou eigen ik. Dit is het mooiste kado wat je mag schenken aan Jezelf. De meeste problemen komen voort uit onze eigen doen en laten. Jou lichaam reageert op het handelen met jouw kennis. Psychische klachten zijn de nr 1 van onze kwalen in ons lichaam, zijn we gek NEE, we hebben een probleem om goed met ons eigen lichaam te communiceren. Het verleden speelt hier in mee. Dat we teveel willen bereiken. waardoor we ons zelf zijn vergeten  en kwijt zijn geraakt. Door Coaching, Inzichten en blokkades weg nemen  om weer tot jezelf te komen en dan vallen de puzzelstukjes op zijn plaats . Je gaat leren om jezelf weer te ontdekken.

Vindt je terug in jezelf?

Krijg meer grip op jou Burn-Out en/of Depressie!

Ga terug naar binnen en vraag!  waarom laat ik zoveel toe en zeg maar altijd ja.

Burn-out/ Depressie begint binnenin. Door communicatie problemen en de razende maatschappij  gaat veel stuk in ons en raken verward in ons eigen web. Dit uit zich op verschillende manieren. Bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, psychische en lichaamlijke klachten

Cursus Burn-out/ Depressie  (maximal 4 personen)

De workshop bestaat uit 3 Sessie van ongeveer 1,5 uur.

1e sessie: Leer jezelf te beschermen en hoe jezelf blokkades kunt aanpakken.

2e sessie: We maken een kleine wandeling, onderweg vervullen we opdrachten die je kunnen helpen.

3e sessie: Een stappenplan om grip te krijgen op de burn-out

Een consult en/of behandeling bij Bewustwordingspraktijk Zonne Kracht Energie dient als aanvulling/ondersteuning en is géén vervanging van de reguliere geneeswijzen.