Vooruitgang – Luisteren naar je Lichaam – Oprechte relaties

Vooruitgang
Na een tijdje stil te hebben gestaan boek je nu eindelijk vooruitgang. Probeer de lintjes die uitgereikt worden goed vast te houden en pak die kansen die op je weg komen! Als je eenmaal op je weg zit gaat de rest vanzelf.

Luister naar je Lichaam
De kaart zegt het al, luister goed naar je lichaam. Deze geeft aan wanneer je een paar stappen terug moet doen om even tot jezelf te komen. Pak die kop thee, mediteer of ga lekker een stuk wandelen om je hoofd weer leeg te maken! Als je even afstand neemt van het probleem krijg je nieuwe inzichten.

Je staat gebukt onder veel stress, de situatie lijkt hopeloos maar zie je die de mooie klimop op de kaart? Deze is onverwoestbaar en klimt in wat voor situatie dan ook weer omhoog. De draak geeft je wat extra geluk en steun mee zodat deze transitie zo goed mogelijk verloopt. Hij fluister je goed advies door. Neem de rust om er goed naar te kunnen luisteren.

Oprechte Relaties
Kijk eens goed om je heen. Zijn die mensen om je heen wel echte vrienden die een toevoeging hebben tot je geluk? Probeer de mensen met de negatieve inbreng op afstand the houden, ze maken misbruik van jou en dat verdien je niet. Deze kaart staat ook voor een oprecht relatie met JEZELF! Zorg goed voor jezelf, luister goed naar jezelf en neem je rustmomentjes. Onderneem dingen die je blijdschap brengen.